"Naturälskarens Dröm: En Tantig Men Lycklig Livsstil i Humla"

Låt mig berätta lite om mig själv.

Jag flyttade från Nässjö, som ligger mitt i de djupaste skogarna i Småland, till Humla, som är nära västgötaslätten. Det var en stor förändring, men jag älskar mitt nya hem.

Jag bor nu alltså i en liten by som heter Humla på en liten gård som heter Skårås, mitt eget lilla paradis. Under flera år har vi byggt upp stall och hus här, och det är verkligen mitt hem. Att ta hand om gården är en passion för mig, och jag älskar varje stund av det.

Just nu har jag tre fantastiska hästar som jag älskar att spendera tid med. Dessutom är Skårås också hem två minigrisar, två katter och en liten hund. Jag ser till att de alla har det bra och njuter av sina liv här på gården.

Min trädgård är kanske inte den mest välskötta, men jag älskar att pyssla där ändå. Det är något speciellt med att odla och ta hand om växter. Det ger mig en känsla av ro och harmoni.

Jag älskar att ta promenader i skogen och plocka svamp. Det är min tid för reflektion och lugn. Naturen ger mig så mycket glädje och frid.

Så, ja, jag är lite "tantig" som vissa säger, men jag älskar livets enkla glädjeämnen och tar dem på allvar. Det är så jag är, och jag är stolt över det."